Merrykarvia – Viihtyisää majoitusta ja kulttuuritapahtumia |

Tutustu Merikarvian idylliseen charmiiin Länsi-Suomessa! Merry Monk ravintola tarjoaa herkullisia ruokaelämyksiä historiallisessa ympäristössä, ja sen yläkerrassa kesäisin avoinna oleva Merry Market kirpputori kutsuu vintage-, retro sekä millenium vuosien aarteiden etsintään.

 

Viihdy Krookan Plassilla, suositulla kesäterassilla, jossa järjestetään tapahtumia koko kesän ajan. Krookan Plassi on myös suosittu kesäkahvila, jossa nautit munkkikahvit ja kylmät virvokkeet.

 

Merry Camping tarjoaa mukavat majoitusvaihtoehdot mökeissä suoraan veden äärellä, tarjoten täydellisen paikan rentoutumiseen ja luonnon nauttimiseen. Löydä oma rauhasi Merikarvialta, jossa perinteet ja nykyaika kohtaavat.

Merry Monk – Merikarvian helmi Merry Monk on Merikarvian helmi ja kesäasukkaiden sekä veneilijöiden ykköspaikka, jossa voi nauttia auringosta ja herkullisesta ruoasta terassilla istuen. Tämä merikarvialainen gastropub tarjoaa vertaansa vailla olevia makuelämyksiä ja upeat näkymät, jotka saavat kaivamaan puhelimen taskusta ikuistamista varten. Merry Monk on paikallisten ja ulkopaikkakuntalaisten rakastama ravintola, jossa tarjoillaan paikallista kalaa ja herkullisia makuja koko perheelle. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja maistuvista annoksista Merikarvialla! Lisäksi Merry Monk tarjoaa monipuolisen juomavalikoiman, johon kuuluu paikallisia käsityöläisoluita, laadukkaita viinejä ja virkistäviä cocktaileja. Terassilla vietetyt illat ystävien seurassa maistuvien juomien kera tekevät kesästä unohtumattoman kokemuksen.

Merry Monk

Merry Monk on Merikarvian helmi ja kesäasukkaiden sekä veneilijöiden ykköspaikka, jossa voi nauttia auringosta ja herkullisesta ruoasta terassilla istuen.

Tämä merikarvialainen gastropub tarjoaa vertaansa vailla olevia makuelämyksiä ja upeat näkymät, jotka saavat kaivamaan puhelimen taskusta ikuistamista varten.

Merry Monk on paikallisten ja ulkopaikkakuntalaisten rakastama ravintola, jossa tarjoillaan paikallista kalaa ja herkullisia makuja koko perheelle. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja maistuvista annoksista Merikarvialla!

Merry Camping – Merikarvian suosituin leirintäalue Merry Camping sijaitsee idyllisellä Brändöön saarella, vain 3 km Merikarvian keskustasta. Tarjoamme monipuolisia majoitusvaihtoehtoja: asuntoautot, -vaunut, teltat sekä 20 viihtyisää mökkiä. Vierailijoille on aina avoinna olevat wc:t ja suihkut, yhteiskeittiö, grillikatos sekä lisämaksusta pyykkitupa ja saunat. Lapsille löytyy leikkipaikka ja polkuautorata, ja aktiviteetteihin kuuluvat perhepolkuveneet, soutuveneet, SUP-laudat ja kajakit. Meille on helppo tulla, ja Merikarvialla nautit 100 aurinkoisesta päivästä enemmän!

Merry Camping

Merry Camping -leirintäalue sijaitsee idyllisellä Brändöön saarella, vain 3 km Merikarvian keskustasta. Leirintäalue tarjoaa monipuoliset majoitusvaihtoehdot: asuntoautot, -vaunut, teltat sekä 20 viihtyisää mökkiä. Vierailijoille on käytössä aina avoinna olevat wc:t ja suihkut, yhteiskeittiö, grillikatos sekä lisämaksusta pyykkitupa, sähkö- ja puusauna. Lapsille löytyy leikkipaikka ja polkuautorata, joten koko perhe viihtyy varmasti.

Aktiviteettivalikoimamme sisältää perhepolkuveneen, soutuveneiden, SUP-lautojen ja kajakkien vuokrausta. Lisäksi tarjoamme mailoja ja palloja minigolfiin. Meille on helppo tulla rantatietä pitkin, ja 8-tieltäkin matkaa on vain 10 km.

Tule kokemaan raikas meri-ilma ja nauttimaan aurinkoisista päivistä Merikarvialla – meillä on 100 aurinkoista päivää enemmän! 😍

Plassi on viehättävä kesäterassi Krookan satamassa Merikarvialla, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen juomavalikoiman ja herkullisia pikkupurtavia. Voit nauttia vastajauhetusta tuoreesta kahvista ja paikallisen yrittäjän leipomista maukkaista munkeista. Kesäisin Plassin terassilla on live-esiintyjiä, ja tulevalle kesälle on suunnitteilla runsaasti tapahtumia. Tulevista tapahtumista löydät tietoa Tapahtumat-välilehdeltä ja some-kanavistamme.

Krookan Plassi

Plassi on viehättävä kesäterassi Krookan satamassa Merikarvialla, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen juomavalikoiman ja herkullisia pikkupurtavia. Voit nauttia vastajauhetusta tuoreesta kahvista ja paikallisen yrittäjän leipomista maukkaista munkeista. Kesäisin Plassin terassilla on live-esiintyjiä, ja tulevalle kesälle on suunnitteilla runsaasti tapahtumia. Tulevista tapahtumista löydät tietoa Tapahtumat-välilehdeltä ja some-kanavistamme.

Plassi-kahvila on rakennettu konteista, ja sen upealta terassilta avautuvat huikeat näkymät merelle. Krookan vierassataman laiturissa voit viipyä maksutta 24 tuntia. Veneilijöille on tarjolla wc:t, suihkut ja polttoainejakelu.

Plassi perustettiin vuonna 2021, ja nykyisille omistajilleen Maija ja Paavo Munkille se siirtyi kesällä 2023. Yrittäjäpariskunta vastaa myös viereisen ravintola Gastropub Merry Monkin sekä Merry Camping -alueen toiminnasta.

Tervetuloa nauttimaan Plassin ainutlaatuisesta tunnelmasta ja kauniista merimaisemista!

Merry Camping – Merikarvian ykkösleirintäalue Merry Camping sijaitsee idyllisellä Brändöön saarella, vain 3 km Merikarvian keskustasta. Tarjoamme monipuolisia majoitusvaihtoehtoja: asuntoautot, -vaunut, teltat sekä 20 viihtyisää mökkiä. Vierailijoille on aina avoinna olevat wc:t ja suihkut, yhteiskeittiö, grillikatos sekä lisämaksusta pyykkitupa ja saunat. Lapsille löytyy leikkipaikka ja polkuautorata, ja aktiviteetteihin kuuluvat perhepolkuveneet, soutuveneet, SUP-laudat ja kajakit. Meille on helppo tulla, ja Merikarvialla nautit 100 aurinkoisesta päivästä enemmän!

Merry Market

Merry Market on kesäisin avoinna oleva kirpputori Merikarvian sydämessä, Merry Monk -ravintolan yläkerrassa. Tämä viehättävä kirpputori on aarreaitta vintage-, retro- ja ysärityylin ystäville.

Merry Marketista löydät ainutlaatuisia esineitä ja vaatteita, jotka kertovat tarinoita menneiltä vuosikymmeniltä. Olitpa sitten etsimässä persoonallisia sisustusesineitä, nostalgisia vaatekappaleita tai muita aarteita, Merry Market tarjoaa jokaiselle jotakin.

Tule viettämään aikaa Merry Monkin terassille, nauti herkullisesta ruoasta ja auringosta, ja piipahda sitten yläkerrassa tekemässä löytöjä Merry Marketin kirpputorilla. Tämä kesäinen kirpputori on sekä paikallisten että ulkopaikkakuntalaisten suosikki, jossa voit tuntea menneiden aikojen tunnelman ja tehdä upeita löytöjä.

Tervetuloa Merry Marketiin – löydä oma aarteesi Merikarvialla! 💎

Tervetuloa Merrykarvian kesäparatiisiin! |